Les Dette Hvis Du Elsker Smykker

I en verden av å kjøpe eller selge smykker, Det er nok av store ressurser tilgjengelig for både nye og erfarne mennesker i markedet. Dette settet med tips inneholder noen av de beste rådene for å hjelpe deg å kjøpe eller selge smykker.

Menn er veldig kresen om smykker de bærer, spesielt når de er begavet noen som kan virke feminin. Når du velger smykker til en mann, sørg for at det noe som går med måten de kler seg på. Også, når du velger hva du får for ham, sørg for at det er subtilt og ikke prangende.

Sørg alltid for at du kjøper smykker etter at du er utdannet i emnet. For eksempel, ikke gå for å kjøpe en diamant uten først å utdanne deg selv på spesifikasjonene til diamanter. En forhandler kan prøve å selge deg noe som ikke er verdt hans pris basert på din uvitenhet. Hvis du er godt informert, kan du ikke bli lurt.

Du bør ikke bruke smykker hvis du planlegger å gå for en svømmetur, eller hvis du planlegger å gå i noen annen kropp av vann som kan inneholde sterke kjemikalier. Disse slags ting kan føre til at smykker til alder mye raskere. Beskytt smykkene dine og vær samvittighetsfull.

Hvis du har gull smykker, bør du prøve å unngå å lagre dem i områder rundt diamanter og andre harde edelstener. Disse harde steinene kan skrape eller skade gullet ditt. Hvis du holder gullet borte fra harde smykker, kan du holde gullet ditt bedre lenger.

Unngå sprøyting din parfyme eller hårspray etter å sette dine perler på. I stedet, spray først og deretter sette smykker på. Perler er ekstremt porøse og absorberer kjemikalier som finnes i ting som hårspray og parfyme veldig enkelt. Minimer kontakten mellom dine perler og slike kjemikalier for å holde dem vakre.

Det er så mange mennesker som kaster gode penger ned i avløpet bare for å kjøpe noen dyre smykker som de egentlig ikke trenger. Spar penger og kjøp knock offs. Du kan finne de som ser identiske ut med originalen, men som kan koste opptil 75% mindre.

Hvis du har ekstra perler igjen etter et smykkeprosjekt, bruk dem til å lage et par øredobber. Øredobber er generelt mindre tidkrevende enn andre smykker, og du trenger ikke så mye materiale for å fullføre dem. Et enkelt alternativ er å tre bicone krystaller og små frøperler, veksle de forskjellige typene, og deretter feste endene av tråden til et øredobbfunn.

Vær forsiktig når du rengjør perler. De er porøse og myke, noe som betyr at de kan få riper lett. Rengjør dem med en mild, fuktig klut etter bruk, og oppbevar dem i en pustende veske (ikke plast). Prøv å holde dem i et rom som opprettholder en vanlig temperatur. Alltid sette perle smykker på etter påføring lotion eller parfyme, som kontakt med disse produktene kan redusere glans.

Etter å ha lest disse tipsene, kan du begynne å forstå hva som trengs for å bli en mer informert kjøper eller selger av smykker. Det er mye informasjon å være hadde, og du må vite hvordan du bruker den. Med dette i tankene kan du avgrense dine egne metoder og strategier, slik at du enten kan kjøpe det perfekte stykket, eller du kan selge flere stykker for å gjøre større fortjeneste.