Tips For Nybegynnere Om Hvordan Du Velger Smykker

Fra spicing opp utseendet ditt til å betegne status, smykker har alltid vært interessant for mennesker. Edle metaller gravd fra jorden og til og med fascinerende perler funnet under vannet har vært en fascinasjon for mennesker i lang tid. Det er smykker for ulike anledninger og i forskjellige prisklasser. Det kan koste fra noen få dollar til millioner av dollar, så det er sikkert å være en slags smykker for alle der ute.

Hvis du er en selger av smykker, sørg for at du tar med noen bilder av hvordan det skal se ut når den bæres. Smykker har en tendens til å se mye annerledes når du faktisk ser det i bruk versus bare sitter på en tabletop. Prøv å få et bilde av en utstillingsdukke iført den eller har deg selv, dine ansatte eller dine kunder sender «modellering» bilder av bitene i bruk. Dette gir alle dine kunder en visning i hvordan ting ser ut med sin dimensjonering og hvordan ting Dingle.

Når du lagrer dine fine smykker i en kiste eller etui, pakk hvert stykke i et lite stykke fløyelsklut. På den måten vil hardere edelstener ikke skrape mykere edelstener og metaller. Det hjelper også stykker ikke bli sammenfiltret med seg selv og fløyel bidrar til å holde bitene trygge fra overflødig fuktighet.

Sørg for at du rengjør smykkene dine regelmessig. Selv om det kanskje ikke virker viktig, når du ikke rengjør smykker, du tar risikoen for å få hudirritasjoner. Dette er fordi skitne smykker kan holde bakterier og bakterier i den. Rengjøringssmykker vil også få det til å se helt nytt ut, selv om det er gammelt.

Et morsomt håndverk til bryllupet ditt er å lage dine egne smykker. Det er virkelig enkelt, og det gir deg muligheten til å tilpasse elementene akkurat slik du ønsker. Til bryllupet mitt brukte jeg forskjellige nyanser av lilla perler og Swarovski-krystaller for å lage alle smykkene mine og datteren min også. Det var fantastisk og rimelig!

For å sikre at kjedet passer til antrekket ditt, se etter brikker som etterligner halsen. Hvis du har på deg en v-hals topp, parkoble den med en dramatisk kjede som har kantete elementer. For å kompliment en scoop necked skjorte, se etter en kjede som er avrundet. En BÅTHALS topp ser best ut med et langt, hengende halskjede.

Når du kjøper høy pris smykker, sjekk med flere butikker og selv online før du kjøper. Sammenligning shopping er viktig fordi prisen på smykker kan variere mye fra leverandør til leverandør. Sammenligning shopping hjelper deg også å lære om kvaliteten på det vakre stykket du håper å kjøpe.

Du kan bruke en brosje for å få beltet til å skille seg ut, siden det er sikkert å være iøynefallende. De beste stedene å feste brosjen for maksimal visuell innvirkning er midten av midjen og på hoftelinjen.

Når du innser virkningen smykker har ikke bare på å føle seg bra om deg selv, men på hvordan andre mennesker vil oppfatte deg, vil du forstå hvor viktig det er å vite hva smykker symboliserer. Du vil finne at din status kan noen ganger bestemmes av hvilken type smykker du bærer, og at du ikke trenger å alltid gå helt ut fordi du kan finne rimelige smykker også.